Varmt välkommen till Föda Trygg Gravidyoga i samarbete med Yoga Stenungsund, Selins väg 5 i Stora Höga. Vi kör treveckorsmoduler med samma pass alla tre gångerna för att du och din kropp ska kunna fördjupa rörelserna och den mentala träningen. Anmäl dig här. Varje månad startar vi upp en ny treveckorskurs och  bjuder på ett nytt pass men med samma fokus på den mentala träningen som är så viktig under förlossningen. Alla kurser ligger på söndagar kl 11-12.30.

Kursdatum:

Höstterminen 2019:

20/10, 27/10, 3/11

24/11, 1/12, 8/12

Vårterminen 2020:

12/1, 19/1, 26/1

Fler kurser startar efterhand.

Du kan om du har svårt att binda upp dig tre veckor på rad, gå enstaka pass. Skicka då gärna iväg ett sms (0701-495423) någon dag innan, så jag kan få tag på dig i händelse av inställt pass.

Föda Trygg Gravidyoga grundar sig på mjuk yoga som speciellt inriktar sig på att få din kropp att spänna av. Det är viktigt att sänka sin grundspänningsnivå inför förlossningsarbetet men också att träna på att slappna av trots att vissa delar av kroppen arbetar hårt. Du tränar på att syresätta dig och livmodern på ett så effektivt sätt som möjligt och att synkronisera andningen med kroppens födsloarbete för att öka din uthållighet, höja stresströskeln, kapa smärta och stötta förlossningsprocessen på bästa sätt. Du tränar att bibehålla fokus och koncentration under förlossningens olika faser och får tillfälle att träna andning, avslappning och mentalt fokus i kombination med olika förlossningsställningar. Föda Trygg Gravidyoga bibehåller och förstärker din fysiska smidighet så att du minskar och förebygger spänning och smärta i rygg, axlar och nacke. Du får också möjlighet att knyta an till ditt ofödda barn under lugna och fina meditationer, något som kan vara svårt att hinna med om du t ex har äldre barn som tar all tid hemma. Föda Trygg Gravidyoga är födandeträning när den är som bäst och precis det du behöver under graviditeten och inför förlossningen.

Pris: 250 kr/pass

700 kr/treveckorskurs

1200 kr när du bokar 2 kurser direkt

1600 kr när du bokar 3 kurser direkt

-50% rabatt för din partner när hen tränar med dig.

Fördjupad förberedelse

För dig som vill börja förbereda dig för barnets födelse strax efter graviditetsbeskedet för att bibehålla en smidig kropp, bygga en stark stresströskel och träna de effektiva fysiologiska verktygen redan tidigt, finns det möjlighet att starta upp med Föda Trygg Gravidyoga för att senare komplettera med förlossningsutbildningen Föda Trygg Profylax tillsammans med din partner och slutligen avsluta graviditeten med Föda Trygg Kick Off. På så sätt får du hela konceptet Föda Trygg Unik vilket gör din förlossningsförberedelse ännu mer gedigen och dessutom till ett mer förmånligt pris.

Det går bra att starta med Föda Trygg Gravidyoga när som helst under terminen och gå så många pass du själv önskar och hinner.

När du närmar dig förlossningen kan du sedan fördjupa dig ytterligare tillsammans med andra gravida i den specifika Förlossningsträningen. Utifrån dina och de andras individuella behov samtalar vi kring olika frågor och specialtränar olika verktyg som särskilt intresserar dig.